top of page
Falling Down

NYT PUBLIKUM

NYE METODER

Kulturelle organisationer er nødt til at engagere sig digitalt for at forbinde med nutidens publikum af kød og blod.

Peppered er ét samlet digital platform, der kombinere et modul opbygget website, et content management system, emailing og marketings automation.

 

Én automatiseret website løsning der sikre en stærk dialog med jeres nuværende og fremtidige publikumssegmenter.

NØGLEFUNKTIONER

Én integereret digital løsning for kulturen - der sparer både tid og penge

EMAIL
Intelligent e-mailing: Fletter problemfrit automatisk ind i dine e-mail-kampagner. Vores integrerede løsninger gør hvert budskab til en skræddersyet samtale.

DATA & CONTENT
Dette er ikke kun en indholdsplatform; det er hjertet i dit digitale økosystem. Indsaml, organiser og fordele indhold på tværs af alle digitale kontaktpunkter.

DIGITAL SKILTNING
Udsend begivenhedsdetaljer og dynamisk indhold ubesværet på skærme i hele dit spillested, alt styret fra en enkelt intuitiv datahub.

MARKETING AUTOMATION
Automatisere, segmentere og optimer nemt og bekvemt jeres marketingsbudskaber.
Vores robuste segmenterings- og automatiseringsværktøjer forenkler kompleks arbejdsgange og leverer personligt tilpasset indhold og kampagner i stor skala.

STRATEGI & DESIGN
Vores strategi- og designeksperter samarbejder med dig for at skabe en brugercentreret weboplevelse, der er lige så elegant og tilgængelig, som den er effektiv. Vi giver handlekraftig indsigt og æstetisk ekspertise, tilpasset til dine unikke behov.

Publikumsudvikling bliver publikumsafvikling når midlet er mere og dyrere markedsføring af de samme oplevelser til samme publikum med samme metoder.

Aftale et uforpligtende online inspirationsmøde

Tak - vi vender hurtigt tilbage!

Om KULTURDATA

KULTURDATA er et rådgivende konsulent virksomhed og Nordisk agent for flere culturetech løsninger herunder Peppered.

KULTURDATA er medstifter og medlem af The European Audience Data Alliance (EADA), hvis 35 medlemmer fra over 12 lande har det tilfældes at de alle arbejder med data- og digital-baseret publikumsudvikling.

EADA har produceret en række anbefalinger til den igangværende EU-formandskab der i sidste måned blev stadfæstet i Ghent Manifesto: data-driven development of cultural and creative sectors.

Vi tilbyder

Upartiske og innovative publikumsengagement er nøglen når kulturen skal demokratiseres og et levende kulturliv skal sikres. Vi hjælper med at navigere i teknologilandskabet for at finde innovationsveje, der muliggør dette.

Vi skaber kulturengagement ved at udnytte og aktivere målgruppedata.

Vi hjælper kulturorganisationer med at skabe mere relevante oplevelser ved at bruge teknologi til at levere den rigtige oplevelse på det rigtige tidspunkt.

Sammen med vores førende nordiske rådgivnings partnere, bliver man en del af et internationalt fællesskab af kulturinstitutioner – en rig vidensudveksling af publikums-udviklingstrategier .

Om CULTURESUITE

KULTURDATA er medlem og nordisk repræsentant for CultureSuite som står bag løsningen Peppered.

 

Fællesskabet tæller tæt på 100 af Europas førende kulturorganisationer, primært i England, Holland, Belgien og de Nordiske lande.

Se de andre kulturorganisationer der er med i vores kulturkollektiv for publikumsudvikling:

https://www.culturesuite.co/our-community

bottom of page